TOMMI-FLY.cz - vázací materiály pro muškaření
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
denně 9:00 - 19:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
BUĎTE S NÁMI V KONTAKTU NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

   instagram tommifly   youtube tommifly  Pinterest tommifly

 

NAVŠTIVTE NÁS

Showroom

Veškerý sortiment si u nás můžete prohlédnout. Rádi Vám poradíme s výběrem.

SHOWROOM IVANČICE

Tovární 1
Alexovice
664 91 Ivančice

Po telefonické domluvě kdykoliv.

 

U NÁS MŮŽETE NAKUPOVAT NA SPLÁTKY

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

MUŠKAŘENÍ - NÁVODY A AKCE

Smooth Shiny Body
Smooth Shiny Body
„ hladké lesklé tělo“ pro tvorbu velmi atraktivních tělíček umělých mušek... číst celé
Nejen vánoční dárek pro muškaře....
Nejen vánoční dárek pro muškaře....
Máte v rodině nebo mezi přáteli vášnivého muškaře a přemýšlíte nad dárkem? V tomto článku jsme si pro Vás připravili tipy na dárky, které potěší každ... číst celé
Hedvábí mě vábí....
Hedvábí mě vábí....
Děkujeme Standovi Bláhovy z Team4Tteen za zhodnocení a tipy na vázání z dubbingu Natural dubbing SILK... číst celé
LOON OUTDOORS - pryskyřice, baterky
LOON OUTDOORS - pryskyřice, baterky
Základní rozdělení vytvrzovacích pryskyřicí značky LOON OUTDOORS a použití. číst celé
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.